Home Apartment


U mirnoj i tihoj ulici, u centru grada Niša, nalazi se HOME APARTMENT. Zgrada je novoizgradjena a mi smo na 1.spratu! Apartman se nalazi na 300 m od Trga Kralja Milana, Mc Donald­a, pešačke zone, shopping centra Forum, Tvrdjave, Nišavskog keja, Konzulata Republike Bugarske, Narodnog pozorišta, autobuske stanice. U blizini se nalaze brojni poznati restorani Una Volta, Riva, Nišlijska mehana, Niska secer mala… 

Apartman se sastoji od 2 sobe, kupatila i terase. SPAVAĆA soba poseduje dva odvojena ležaja koji se mogu spojiti u jedan veliki. DNEVNA soba sadrzi ugaonu garnituru i ona se može pretvoriti u ležaj za dve osobe. Apartman poseduje opremljenu kuhinju, etazni sistem grejanja, klima uredjaj, 25MB/sec BESPLATNI internet, kablovsku i HD TV.

Kuhinja je opremljena svim neophodnim posudjem, frižiderom, aspiratorom, grejnom pločom, pecnicom i sudo masinom. Moguć je delivery obrok, po dogovoru. Kupatilo: papuče, peškiri, fen. Parking je pokriven video nadzorom. NAPOMENA: U objektu je pušenje dozvoljeno samo na terasi! Dozvoljen je ulaz kućnim ljubimcima.

Adresa:  Jeronimova 19/3 , 18000 Nis

Telefon: +381 60 567 1 222

E-mail: creativan73@gmail.com

Web sajt: www.homeapartment.rs