Hostel "Day 'n' night"


Day 'n' night  hostel nalazi se u mirnijem delu centra grada. Na svega pet minuta hoda od hostela nalazi se park i sportsko-rekreativni centar Čair . Poznata niška Tvrđava je udaljena petnaest minuta od hostela. U blizini hostela takođe možete naći dosta kafića, noćnih klubova i kafana. Pijaca, pekare, supermarketi, apoteka, menačnice, bankomati su udaljeni na svega minut od hostela.

Hostel nudi osam smeštajnih jedinica, ukupnog kapacitete do 23 ležaja. Od toga: sobe S i S2 su dvokrevetne  sa krevetima na sprat, M i M2 su dve trokrevetne sobe sa bračnim ležajevima i sofama na razvlačenje, L i L2 su dve cetvorokrevetne sobe sa krevetima na sprat – navedene sobe dele kupatila. Na raspolaganju je i soba XL2  koja ima bračni krevet i sopstveno kupatilo. Kao i soba XL koja ima bračni krevet i dvosed na razvlačenje za najviše tri osobe, i sopstveno kupatilo. Sva kupatila su opremljena fenom za kosu i kozmetikom za ličnu higijenu. Sve smeštajne jedinice poseduju  televizor, pristup besplatnom bežičnom internetu, ormarić sa ključem i imaju izlaz na terasu.

Hostel takodje poseduje dva dnevna boravka i dve kuhinje koji su na raspolaganju svim gostima.

Hostel nudi usluge pranja i sušenja garderobe, a peglu možete potražiti od osoblja hostela. U hostelu  vam je dostupan uslužni kompjuter, društvene igre, pikado i stoni fudbal. Gosti takodje mogu da koriste i besplatan parking koji se nalazi ispred hostela, kao i ostavu za prtljag.

U hostelu vas očekuje prijatna atmosfera, komfor, mnogo zabave i odlična usluga. 
Bilo da putujete sami, sa prijateljima ili porodicom, hostel  Day 'n' night  je pravo mesto za vas.

 

Adresa: Božidarčeva 9, 18000 Niš, Srbija

Tel:  +381 (18) 595077,  +381 (64) 4815869

E-mail: hosteldaynnight@gmail.com

Web sajt: www.daynnighthostel.com

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Day-n-night-hostel/335037929932492?fref=ts