It Konferencija at NiŠ 3.0

Sa zadovoljstvom predstavljamo treću po redu IT konferenciju “AtNiš”.

U prvom bloku izlaganja će imati:

Rade Joksimović - “Prednosti razvoja globalnog digitalnog proizvoda iz Srbije”.
Kroz ličnu prizmu Rade će nam predstaviti svoju avanturu pokretanja, skaliranja i prodaje 6 tehnoloških start up-ova. Rade veruje da se dobro dobrim vraća i smatra da je rizik samo iluzija koju treba prepoznati. Jedan je od najpoznatijih serijskih IT preduzetnika u jugoistočnoj Evropi.

Nemanja Čedomirović - “Kako doći do bilo kod posla u IT industriji bez obzira na završenu školu ili stečenu diplomu”.
Kako doći do bilo kod posla bez famoznog CV-a? Koje su to veštine kojima morate da ovladate da biste bili u mogućnosti da radite na bilo kom polju u IT industriji? Na ličnom primeru predavača videćete kako izgleda razvojni put IT osobe od rada u banci kao obezbeđenje, preko programiranja, do kreiranja najuspešnije programerske konferencije u regionu.

Ko su “lokalni heroji” našeg grada koji godinama uspešno posluju saznaćete u drugom delu konferencije u okviru panel diskusije. Imate priliku da unapred postavite pitanja putem forme na http://atnis.jci.rs/.

- Nenad Mladenović (CEO Neopix),
- Miroljub Bošković (CEO Ingsoftware),
- Aleksandar Simić (Toptal freelancer),
- Srdjan Radić (Moderator panela, SEO profesionalac).

Zanima Vas šta njih pokreće? Na koji način i kako se kreira uspešan digitalni proizvod? Kako najefikasnije plasirati svoje digitalne usluge na globalnom tržištu? Kako funkcionišu najuspešniji timovi i pojedinci koji žive lokalno, a rade globalno?

Zašto je ulaganje u sopstveno znanje i ljude najbitnija stavka napretka u IT poslovanju bez obzira na lokaciju? Zašto su ostali u Nišu? Kakva je međusobna povezanost, koje su sličnosti i razlike freelance i kompanijskog poslovanja? Koji oblik poslovanja je po njihovom mišljenju bolji i pruža više kreativnosti i slobode?

Ovo su samo neka od pitanja koja će biti pokrenuta u okviru panela. Aktivno učestvuj i saznaj sve šta te interesuje!

Živimo u digitalnoj eri sa nikad boljim uslovima za globalno poslovanje i povezivanje. Iskoristi ih! Saznaj kako, kroz najbolji i najdostupniji način - kroz iskustva drugih.

Neka “AtNiš” 3.0 bude korak koji će ti dati uvid u nemerljive mogućnosti koje digitalno poslovanje pruža.

Pozivamo vas da budete deo sjajne “AtNiš” energije koja se našim gradom širi već treću godinu za redom.

Učešće na konferenciji možete obezbediti rezervacijom ulaznica na stranici:
http://atnis.jci.rs/

Aplikacije zatvaramo 30. oktobra.
Vidimo se 3. novembra u Banovini!