Niš u srcu – Ulica otvorenog srca

Niš u srcu - Ulica otvorenog srca je zimski ulični festival koji će trg Stevana Sremca (početak Kazandžijskog sokačeta, kod spomenika Stevana Sremca i Kalče) od 29. decembra do 1. januara ispuniti prazničnim duhom i novogodišnjim čarolijama! Prostor će ispuniti umetnine, ukusni zalogaji i topli napici, muzički program i kao i interaktivne radionice i predstave za najmlađe Nišlije!

Festival je humanitarnog karaktera, izlagači neće plaćati zakup štandova ali će se deo prihoda  donirati fondu za nabavku opreme i materjala za Srednju umetničku školu u Nišu. Na ovaj načiin želimo da stimulišemo razvoj umetnosti u našem gradu.

Organizotori festivala Ulica otvorenog srca i Turistička Organizacija Niša, pozivaju sve kreativce i umetnike da svojim delima ulepšaju ove praznike.Rok za slanje prijava je 20. decembar.

Sva dodatna pitanja i prijave sa kratkom biografijom i fotografijom radova slati na mail: ulica.otvorenog.srca.nis@gmail.com

Festival je u organizaciji Fabrike umetnika i Turisticka organizacija Nis - Visit Nis uz podršku Kancelarija za mlade Grada Niša i IDEA kao glavnog partnera.