PRVI DEČIJI SAJAM U NIŠU

Prvi Dečiji sajam u Nišu održaće se u Oficirskom domu, od 1. do 2. juna 2019 godine.

Posetioci će dva dana, od 10 – 19h, moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje na najvećoj porodičnoj manifestaciji. Ulaz je besplatan.
U svakoj ulici na Dečijem sajmu, u okviru štandova održavaće se brojne vrste aktivacija za najmlađe, kreativne radionice, likovni kutak. Veliki broj kulturnih i obrazovnih institucija, kao i dečijih ustanova podržalo je najveću dečiju manifestaciju u regionu.
Pripremljen je bogat program koji će se neprestano odvijati na glavnoj bini. Horovi, animatori, plesne grupe, kulturno-umetnička društva pripremili su bogat programa za sve posetioce. Na štandovima izlagača roditelji će moći da dobiju informacije o velikom broju brendova i novih proizvoda namenjenih kako deci, tako i čitavoj porodici. Izlagači su za posetioce pripremili i specijalne sajamske popuste. Dok roditelji uživaju u razgledanju i kupovini, mališani se najviše raduju druženju sa svojim vršnjacima. Veliko interesovanje kod dece bude i mnoge nagradne igre i kreativne radionice.